De producten van Verbatim staan wereldwijd bekend om hun kwaliteit en worden verkocht in meer dan 120 landen. Het assortiment bevat optische opslagmedia, usb-stations, geheugenkaarten, harde schijven, SSD's (Solid State Drives), mobiele accessoires en 3D-printfilamenten. De sterke R&Den het technologische leiderschap van Verbatim zorgen, in combinatie met de strenge kwaliteitscontrole tijdens de productieprocessen, voor hoogwaardige producten en technologie waar u op kunt vertrouwen.

Pionier in gegevensopslag

Sinds de oprichting in 1969 gaf Verbatim vorm aan de technologie voor gegevensopslag. Verbatim betekent “woord voor woord” in het Latijn. De naam wordt gebruikt sinds de oprichting van het bedrijf om het principe van nauwkeurige, foutloze opslag van gegevens te benadrukken. Van floppydisks en magnetisch optische opslagmedia tot cd’s, dvd’s en blu-raymedia, tot externe harde schijven, flash-geheugenkaarten, USB-stations en SSD's - de omvang van het uitgebreide portfolio van Verbatim en de invloed op de opslagindustrie van Verbatim is ongeëvenaard.

Het bedrijf biedt ook een gamma aan computeraccessoires aan als aanvulling op haar kernactiviteit, gegevensopslag, en volgt daarbij dezelfde hoge standaarden betreffende kwaliteit, compatibiliteit en betrouwbaarheid.

Innovator in 3D-afdrukmaterialen

Verbatim produceert al sinds 2014 filamenten van hoge kwaliteit voor 3D-printers. Het assortiment bestaat uit veelgebruikte ABS- en PLA-filamenten en een aantal speciaal voor Verbatim ontwikkelde filamenten. Zoals bij alle Verbatim-producten worden onze filamenten gemaakt volgens hoge kwaliteitsnormen en weinig toleranties om een consistente invoer en stabiele afdrukken te garanderen.

Copyright © 2024 Verbatim GmbH. All Rights Reserved.

"Verbatim" and logo are the trademarks, please refer to www.verbatim.com/trademarks

1 GB = 1 miljard bytes. Beschikbare opslagcapaciteit zal lager uitvallen; apparaat gebruikt tot 10% van het geheugen voor formattering en andere functies. Zie www.verbatim.com/flashcapacity.

Website Design & Development by GBS Solutions GmbH