Milieu

Verbatim heeft een aantal specifieke maatregelen genomen om het effect van ons bedrijf en onze producten op het milieu te minimaliseren. We blijven zoeken naar manieren om onze producten duurzamer te maken door ons energiezuinige beleid en het gebruiken van milieuvriendelijk materiaal in de productie en voor de verpakking.

Energie-efficiënt magazijn

Het magazijn van Verbatim in Europa ontving het certificaat van conformiteit aan de internationale normen BS OHSAS 18001 en ISO 50001. Het ISO 50001-certificaat toont de naleving aan van de nationale vereisten van de EU-Richtlijnen voor energie-efficiëntie, welke in Duitsland werden geïmplementeerd door de Energiewet (EDL-G). Al onze fabrieken en externe logistieke sites gebruiken energiebeheersystemen overeenkomstig ISO 14001.

Lage koolstofvoetafdruk

We willen, als bedrijf, een plan volgen om de koolstofvoetafdruk van onze activiteiten te verkleinen door de impact die we hebben op het milieu met betrekking tot emissies en energieverbruik te verminderen. Het starten met thuiswerken, e-scholing en het uitbreiden van de mogelijkheden voor videovergaderingen hebben de impact op het milieu door de dagelijkse verplaatsingen naar het werk en interne vergaderingen sterk verminderd. We gebruiken een koolstofneutrale verzenddienst die gebruikmaakt van elektrische of door aardgas aangedreven voertuigen en die emissies van onvermijdbaar transport compenseert.

Carbon Footprint

Milieuvriendelijke verpakking

We werken samen met onze leveranciers om te proberen de meest milieuvriendelijke materialen te gebruiken, welke herbruikbaar zijn of gemaakt zijn uit gerecyclede materialen. We verminderen het gebruik van plastic in onze verpakking en vervangen dit door meer duurzame materialen. Ook verminderen we de totale hoeveelheid verpakking waar mogelijk. Een kleinere verpakking betekent minder verzendingen omdat er meer eenheden in hetzelfde volume vervoerd kunnen worden.

Copyright © 2024 Verbatim GmbH. All Rights Reserved.

"Verbatim" and logo are the trademarks, please refer to www.verbatim.com/trademarks

1 GB = 1 miljard bytes. Beschikbare opslagcapaciteit zal lager uitvallen; apparaat gebruikt tot 10% van het geheugen voor formattering en andere functies. Zie www.verbatim.com/flashcapacity.

Website Design & Development by GBS Solutions GmbH