Moederbedrijven van Verbatim

Verbatims bedrijven in Noord- en Zuid-Amerika, Europa/Midden-Oosten/Afrika en het Aziatisch-Pacifisch gebied zijn voor 100% dochterondernemingen van Mitsubishi Kagaku Media Co., Ltd. in Tokio. MKM's moederbedrijf, Mitsubishi Chemical Corporation (MCC), is een van Japans grootste chemische bedrijven

Mitsubishi Chemical Corporation

Mitsubishi Chemical Corporation is een geÔntegreerd chemisch bedrijf dat op 1 oktober 1994 is opgericht na de fusie van Mitsubishi Kasei Corporation en Mitsubishi Petrochemical Co., Ltd. Mitsubishi Chemicals veelomvattende activiteiten maken het tot een van de 10 grootste chemische bedrijven ter wereld.

Mitsubishi Chemical

Pioniersgeest, de kracht van Mitsubishi Chemical

De innoverende kracht van Mitsubishi Chemicals blijkt zowel uit de producten als uit de research en development die continu wordt uitgevoerd in het Yokohama Research Centre. Het Centre is de grootste faciliteit van het bedrijf en voert hoofdzakelijk fundamentele R&D-activiteiten uit op een groot aantal gebieden. Er wordt speciaal aandacht besteed aan gebieden die essentieel zijn voor de toekomst van het bedrijf, waaronder informatie, elektronica en farmaceutica.

Mitsubishi Chemical