Weergeven

Alle producten

Type

AAA
AA
C
D
9V
CR2016
CR2025
CR2032
CR2430
CR2450
23AE (MN21)

PrijsLithium-knoopbatterijen

Verbatims aanbod aan speciale lithium-'knoopcel'-batterijen en hoogspannings-alkalinebatterijen leveren stroom voor allerlei kleine draagbare elektronische apparaten, zoals 3D-brillen, afstandsbedieningen en camera-apparatuur. 

 

Gegevens weergeven

Compacte oplader - EU-stekker

De nieuwe compacte oplader van Verbatim is ontworpen voor het opladen van NiMH-batterijen van het formaat AA en AAA. Omdat elke oplaadbare batterij gelijkwaardig is aan 500-1000 alkalinebatterijen, kunt u met deze milieuvriendelijke oplader aanzienlijk op uw kosten besparen.

Alkalinebatterijen

Ervoor zorgen dat uw gadgets nooit stroomloos komen te staan? De betrouwbare alkalinebatterijen van Verbatim met hun lange levensduur zijn alles wat u nodig hebt. Verbatim-batterijen hebben vier maal meer vermogen dan zink-koolstofbatterijen, een hogere dichtheid en dunnere omhulling zodat meer ruimte overblijft voor actieve componenten voor meer uitgangsvermogen.

Gegevens weergeven

Premium oplaadbare batterijen

Wees zuinig op uw portemonnee en op de planeet met onze premium oplaadbare batterijen die meer dan 1000 maal kunnen worden opgeladen. Ideaal voor energieverslindende elektronische apparaten, zoals speelgoed en rekenapparaten.

Gegevens weergeven