Laatste nieuws

Verbatimís MDISC Blu-ray opslagmedium met een capaciteit van 100GB maakt archivering van data mogelijk met een levensduur van 1000 jaar

Rijswijk, Nederland – 18 Mei 2016: Verbatim introduceert het 100GB MDISC Blu-ray schijfje met een gemiddelde levensduur van ruim 1000 jaar en hoogwaardige data-opslagcapaciteit waardoor het ideaal is voor archivering. De meeste soorten digitale opslagproducten zijn niet ontworpen om langer dan een decennium mee te gaan.
18/05/16

Lees meer


Nieuw onderzoek geeft aan dat fotografen onvoldoende maatregelen nemen tegen verlies van gegevens

Rijswijk, Nederland – 31 maart 2016: Volgens nieuw onderzoek raken fotografen in heel Europa hun foto's en andere onvervangbare gegevens kwijt omdat ze onvoldoende reservekopieën maken van hun geheugenkaarten, computers, tablets en smartphones.
31/03/16

Lees meer


Verbatims nieuwe geluidsisolerende oortelefoons  leveren 'zeer indrukwekkende' geluidskwaliteit

Rijswijk, Nederland – 23 maart 2016: Verbatim introduceert vandaag een reeks betaalbare audioproducten met heldere, dynamische en stuwende prestaties. De reeks bestaat uit zeer hoogwaardige geluidsisolerende oortelefoons, hoogwaardige afgestemde oortelefoons en Bluetooth®-hoofdtelefoons. Daarnaast rondt een Bluetooth® mobiele luidspreker de nieuwe audioreeks af. Deze heeft inmiddels al positieve erkenning gekregen van onafhankelijke audiorecensenten.    
23/03/16

Lees meer


Verbatim introduceert zeven stijlvolle en ruime notebooktassen Ė perfect voor zakenreizigers

Rijswijk, 28 augustus 2013 Ė Verbatim, specialist in dataopslag en accessoires voor tablets, e-readers en smartphones, lanceert een aantrekkelijke collectie hoogwaardige en praktische notebooktassen, ideaal voor zakenreizigers.
28/08/13

Lees meer


Verbatim introduceert Melbourne-camerarugzak voor fotografen

Rijswijk, 28 augustus 2013 Ė Verbatim, specialist in dataopslag en accessoires voor tablets, e-readers en smartphones, komt met de Melbourne Ė een camerarugzak voor 16-inch notebooks. Dankzij een groot gewatteerd vak met zachte verdelers kunnen gebruikers hun spullen indelen in verschillende compartimenten.
28/08/13

Lees meer