Milieubeleid

 

Zoals u weet, beschikt de aarde slechts over een beperkte hoeveelheid natuurlijke grondstoffen en in veel gevallen heeft de mens daar een negatieve impact op. Hier bij Verbatim hanteren we een aantal maatregelen om de impact van ons bedrijf op het milieu te verminderen. Hierbij gaat het om het energiezuinige beleid dat bij onze logistieke activiteiten wordt gehanteerd en de milieuvriendelijke materialen die bij de productie en het verpakken worden gebruikt. Daarnaast hebben we een systeem opgezet voor de recycling van tonercartridges. U kunt dus zelf ook een bijdrage leveren aan de recycling van enkele van onze producten.

 

Milieubeleid van ons moederbedrijf, Mitsubishi Chemical Corporation:

 

1) We voldoen aan relevante milieuregelgeving en -wetgeving en aan de eisen van onze klanten en we blijven deelnemen aan activiteiten die onze negatieve impact op het milieu helpen verminderen.

2) We werken samen en delen milieukundig relevante informatie met onze leveranciers van grondstoffen en producten door alle gevaarlijke stoffen te registreren en doorlopend te controleren.

3) We streven ernaar om te worden erkend als een betrouwbaar bedrijf. Daarom promoten we milieu-activiteiten zoals energiebesparing, de bescherming van natuurlijke bronnen en recycling.