50 jaar vertrouwde technologie

De producten van Verbatim zijn bekend over de hele wereld. Ze worden verkocht in meer dan 120 landen met een aanbod van optische opslagmedia, USB-stations, geheugenkaarten, harde schijven, Solid State Drives (SSD's), mobiele accessoires, ledverlichting en filamenten voor 3D-afdrukken. De sterke R&Den het technologische leiderschap van Verbatim zorgen, in combinatie met de strenge kwaliteitscontrole tijdens de productieprocessen, voor hoogwaardige producten en technologie waar u op kunt vertrouwen.

Pionier in gegevensopslag

Sinds de oprichting in 1969 gaf Verbatim vorm aan de technologie voor gegevensopslag. Verbatim betekent “woord voor woord” in het Latijn. De naam wordt gebruikt sinds de oprichting van het bedrijf om het principe van nauwkeurige, foutloze opslag van gegevens te benadrukken. Van floppydisks en magnetisch optische opslagmedia tot cd’s, dvd’s en blu-raymedia, tot externe harde schijven, flash-geheugenkaarten, USB-stations en SSD's - de omvang van het uitgebreide portfolio van Verbatim en de invloed op de opslagindustrie van Verbatim is ongeëvenaard.

Het bedrijf biedt ook een gamma aan computeraccessoires aan als aanvulling op haar kernactiviteit, gegevensopslag, en volgt daarbij dezelfde hoge standaarden betreffende kwaliteit, compatibiliteit en betrouwbaarheid.

Unieke ledverlichting

Verbatim is ook sterk aanwezig op de markt van ledverlichting, waar het een gamma aan ledlampen en verlichtingsarmaturen voor kantoren, hotels, restaurants en huishoudelijk gebruik ontwikkelt en verkoopt. Veel van de verlichtingsproducten werden ontwikkeld door het R&D-team van Mitsubishi Chemical, met leds met toonaangevend thermisch beheer, uitstekende kleurweergave en weinig reflectie als resultaat. Dat leidt tot een betere lichtervaring, gekoppeld aan een laag energieverbruik en lange levensduur.

Innovator in 3D-afdrukmaterialen

Verbatim produceert al sinds 2014 filamenten van hoge kwaliteit voor 3D-printers. Het assortiment bestaat uit veelgebruikte ABS- en PLA-filamenten en een aantal speciaal voor Verbatim ontwikkelde filamenten. Zoals bij alle Verbatim-producten worden onze filamenten gemaakt volgens hoge kwaliteitsnormen en weinig toleranties om een consistente invoer en stabiele afdrukken te garanderen.