3D-printen

Filamenten van Verbatim worden geproduceerd volgens een standaard met de strengste kwaliteitsnormen, om te zorgen voor een consistente laagvorming en een hoge kleefkracht.

 

Filament-assortiment

Bekijk ons assortiment filamenten. In deze tabel kunt u snel de verschillen, belangrijkste eigenschappen en toepassingen bekijken van de filamenten uit onze productlijn.

Filament-assortiment

Verbatim BVOH herzien

Hoogwaardig, snel oplossend, in water oplosbaar ondersteuningsmiddel voor betrouwbaar 3D-printen van complexe objecten.

BVOH is gemakkelijk te printen materiaal met betrouwbare extrusie-eigenschappen en een snelle oplostijd, veel sneller dan de huidige PVA-/PVOH-materialen op de markt. Zo kunnen ontwerpers hun 3D-modellen veel sneller realiseren dan tot nog toe.

Marktintroductie DURABIOTM

Het oorspronkelijk door Mitsubishi Chemical als glasvervangingsmiddel ontwikkelde DURABIO wordt al toegepast in de auto-industrie en mobiele telefoonbranche, in aanraakschermen, console- en dashboardafwerkingen en autogrilles. DURABIO is nu ook als filament beschikbaar.

Marktintroductie DURABIO TM
Verbatim in 3D

Verbatim in 3D

Verbatim is sinds 2014 actief in de 3D-printsector en levert een heel assortiment van filamenten van hoge kwaliteit. Het bedrijf streeft ernaar om op lange termijn een toonaangevende leverancier voor de sector te zijn.