Weergeven

Alle producten

Type

AAA
AA
CR2016
CR2025
CR2032
CR2430
CR2450

Aantal per verpakking

4 stuks
10 stuks

PrijsAA-alkalinebatterijen

De AA-batterijen zijn het meest populaire model van Verbatim. Deze batterijen worden aanbevolen voor gebruik in apparatuur zoals draagbare radio's, MP3-spelers, camera's en afstandsbedieningen.

AAA-alkalinebatterijen

De AAA-batterijen zijn het kleinste model in het assortiment van Verbatim. Deze batterijen worden aanbevolen voor gebruik in apparaten zoals MP3-spelers, camera's en speelgoed, die gedurende lange tijd een constant vermogen nodig hebben.

Lithium-knoopbatterijen

Verbatims aanbod aan speciale lithium-'knoopcel'-batterijen en hoogspannings-alkalinebatterijen leveren stroom voor allerlei kleine draagbare elektronische apparaten, zoals 3D-brillen, afstandsbedieningen en camera-apparatuur. 

 

Gegevens weergeven

Compacte oplader - EU-stekker

De nieuwe compacte oplader van Verbatim is ontworpen voor het opladen van NiMH-batterijen van het formaat AA en AAA. Omdat elke oplaadbare batterij gelijkwaardig is aan 500-1000 alkalinebatterijen, kunt u met deze milieuvriendelijke oplader aanzienlijk op uw kosten besparen.

Premium oplaadbare batterijen

Wees zuinig op uw portemonnee en op de planeet met onze premium oplaadbare batterijen die meer dan 1000 maal kunnen worden opgeladen. Ideaal voor energieverslindende elektronische apparaten, zoals speelgoed en rekenapparaten.

Gegevens weergeven