BD-R Datalife 25GB

6x 5 Pack Jewel Case

 

Overzicht

Blu-ray-schijven zijn ontwikkeld voor hoge resoluties. Door hun grote capaciteit kunnen Blu-ray-schijven grote video- en audiobestanden in hoge resolutie opnemen, opslaan en afspelen. De Blu-ray-schijven van Verbatim kunnen gebruikt worden met de nieuwste Blu-ray-spelers en -recorders van de toonaangevende fabrikanten en komen van een bedrijf met 50 jaar ervaring. De Blu-ray-schijven van Verbatim worden geleverd met een beperkte levenslange garantie en bieden u gemoedsrust, wetende dat dit een technologie is die u kunt vertrouwen.

BD-R Datalife 25GB 6x 5 Pack Jewel Case
BD-R Datalife 25GB 6x 5 Pack Jewel Case

Grote capaciteit

Dankzij hun capaciteit tot 5 keer groter dan van een dvd zijn BD-R-schijven (25†GB) uitermate geschikt voor het opslaan van familiefilmpjes in HD, grote fotobestanden en muziek. Als u een grotere capaciteit nodig hebt, zijn BR-R DL-schijven (50†GB) en BD-R XL-schijven (100†GB) ideaal voor het opslaan van alles wat u nodig hebt, zonder meerdere schijven te moeten gebruiken. Met BD-RE-schijven kunt u gegevens opnemen en tot 1000 keer herschrijven!

Snel opnemen

Met de Blu-ray-schijven van Verbatim gaat het opnemen drie keer zo snel als bij een dvd. 6x Blu-ray-opnemen tot 216†Mbps, 4x opnemen op 144†Mbps en 2x opnemen op 72†Mbps. Dit zorgt voor snel, maar stabiel opnemen.

Lange levensduur

Optische schijven zijn de ideale archiveringsoplossing. Ze zijn bestand tegen stof en water en tegen schommelingen in temperatuur en vochtigheidsgraad. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verliezen van waardevolle bestanden als uw harde schijf of USB-station defect raakt omdat ze veilig op een Blu-ray-schijf staan!

Hardcoat Scratch Guard

De Blu-ray-schijven van Verbatim zijn voorzien van HardCoat Scratch Guard om ze te beschermen tegen vingerafdrukken en stof. Dit zorgt voor minder fouten tijdens het opnemen of afspelen.

BD-R Datalife 25GB 6x 5 Pack Jewel Case
BD-R Datalife 25GB 6x 5 Pack Jewel Case

Productdetails

Onderdeelnummer: 43836

Capaciteit: 25GB
Snelheid: 6x
Verpakking: 5 Pack Jewel Case

Deze disc voldoet aan versie 1.3 van de officiŽle BD-R specificaties.

Zilveren reflecterende laag voor superieure prestaties

Modellen

Onderdeelnummer Aantal per verpakking Capaciteit
43836 5 stuks, in standaard doosjes 25 GB
43837 25 stuks, op spindel 25 GB
43838 50 stuks, op spindel 25 GB

Ondersteuning

Bezoek het support centre voor het downloaden van software, handleidingen, FAQ's, probleemoplossing, retourneringen en reparaties en aanwijzingen over hoe u met Verbatim contact kunt opnemen voor technische ondersteuning.

43836 Flat
43836 3D
43836 Disc Surface