CD-R 52x DataLifePlus

Wide Silver Thermal Printable 50pk Spindle

Dit product is niet meer verkrijgbaar

Overzicht

DataLifePlus

De professionele optische media van Verbatim bieden strengere specificaties dan de normen van de betreffende normeringsinstituten. Strengere specificaties garanderen een betere compatibiliteit met schrijvers en recorders. Dit leidt tot een betere opnamekwaliteit en bijgevolg een langere bewaartijd en betere leesbaarheid. U kunt de professionele optische media van Verbatim herkennen aan het DataLifePlus-keurmerk.

AZO-technologie

AZO is gepatenteerde technologie die exclusief door Verbatim wordt gebruikt. Het biedt de optimale bescherming tegen UV-licht voor meer bescherming en betrouwbaarheid.

Thermal Printable

De thermisch bedrukbare schijven van Verbatim kunnen van rand tot rand bedrukt worden met foto’s in hoge resolutie en ultraheldere tekst met uw thermische printer. Het snel drogend oppervlak garandeert elke keer duidelijke labels. Thermisch bedrukbare schijven kunnen bedrukt worden met de TEAC P55B & C, Rimage Everest 400 & 600 en met de Rimage Prism Plus-reeks thermische printers.

CD-R 52x DataLifePlus Wide Silver Thermal Printable 50pk Spindle
CD-R 52x DataLifePlus Wide Silver Thermal Printable 50pk Spindle

Productdetails

Onderdeelnummer: 43781

Capaciteit: 700MB
Snelheid: 52x
Verpakking: 50 Pack Spindle
Disc-oppervlak: Wide Silver Thermal Printable
Afdrukbaar gebied: 21 – 118mm

Zilveren reflecterende laag voor superieure prestaties

Ondersteuning

Bezoek het support centre voor het downloaden van software, handleidingen, FAQ's, probleemoplossing, retourneringen en reparaties en aanwijzingen over hoe u met Verbatim contact kunt opnemen voor technische ondersteuning.

Wide Silver Thermal noID unprinted
Wide Silver Thermal noID printed
43781 Packaging Flat