CD-R 52x DataLifePlus

Wide Thermal Printable 50pk Spindle - No ID Brand

Overzicht

DataLifePlus
De professionele optische media van Verbatim bieden strengere specificaties dan de normen van de betreffende normeringsinstituten. Strengere specificaties garanderen een betere compatibiliteit met schrijvers en recorders. Dit leidt tot een betere opnamekwaliteit en bijgevolg een langere bewaartijd en betere leesbaarheid. U kunt de professionele optische media van Verbatim herkennen aan het DataLifePlus-keurmerk.

AZO-technologie
Voor meer bescherming en betrouwbaarheid is de schijf met AZO-technologie optimaal beschermt tegen UV-straling. Dit garandeert beeld en geluid van de hoogste kwaliteit en een opslag-levensduur van meer dan 100 jaar.

Thermal Printable
De thermisch bedrukbare schijven van Verbatim kunnen van rand tot rand bedrukt worden met foto’s in hoge resolutie en ultraheldere tekst met uw thermische printer. Het snel drogend oppervlak garandeert elke keer duidelijke labels. Thermisch bedrukbare schijven kunnen bedrukt worden met de TEAC P55B & C, Rimage Everest 400 & 600 en met de Rimage Prism Plus-reeks thermische printers.

CD-R 52x DataLifePlus Wide Thermal Printable 50pk Spindle - No ID Brand
CD-R 52x DataLifePlus Wide Thermal Printable 50pk Spindle - No ID Brand
Productdetails

Capaciteit: 700MB
Snelheid: 52x
Verpakking: 50 Pack Spindle
Disc-oppervlak: Wide Thermal Printable - Non ID Branded
Afdrukbaar gebied: 23 – 118mm

Wide Thermal noID unprinted
Wide Thermal noID printed
43756 Packaging Flat