CD-R AZO

Crystal

 
CD-R AZO Crystal
Overzicht

Fabrikanten van schijfstations gebruiken media van Verbatim om hun producten te testen. Verbatim staat wereldwijd bekend als de beste om een goede reden: gegarandeerde kwaliteit!

Verbatim levert dankzij het vele onderzoek en de zorgvuldige productontwikkeling van de afgelopen 50 jaar alleen schijven van de hoogste kwaliteit. Dat garandeert dat al uw gegevens langdurig en veilig worden opgeslagen.

CD-R AZO Crystal
CD-R AZO Crystal

Lange levensduur
Optische schijven vormen de beste oplossing voor langdurige, veilige en verzekerde opslag van belangrijke bestanden en zijn ideaal voor alle kostbare foto's, video's en documenten die u nooit wilt verliezen. Ze zijn bestand tegen stof, water en grote schommelingen in temperatuur en luchtvochtigheid.

AZO-technologie
Voor meer bescherming en betrouwbaarheid is de schijf met AZO-technologie optimaal beschermt tegen UV-straling. Dit garandeert beeld en geluid van de hoogste kwaliteit en een opslag-levensduur van meer dan 100 jaar.

Kristaltechnologie
De slijtvaste, transparante coating op deze cd's beschermen het oppervlak extra goed tegen krassen en ongelukjes, zonder de opnamekwaliteit te beïnvloeden.

CD-R AZO Crystal
CD-R AZO Crystal
Productdetails

Capaciteit: 700MB
Snelheid: 52x
Verpakking: 50 Pack Spindle
Disc-oppervlak: Crystal

43343 - Global Flat
43343 Angled
43343 -Global reflection
CD R Crystal