CD-R AZO

Data Vinyl

CD-R AZO Data Vinyl
Overzicht

Fabrikanten van schijfstations gebruiken media van Verbatim om hun producten te testen. Verbatim staat wereldwijd bekend als de beste om een goede reden: gegarandeerde kwaliteit!

Verbatim levert dankzij het vele onderzoek en de zorgvuldige productontwikkeling van de afgelopen 50 jaar alleen schijven van de hoogste kwaliteit. Dat garandeert dat al uw gegevens langdurig en veilig worden opgeslagen.

Lange levensduur
Optische schijven vormen de beste oplossing voor langdurige, veilige en verzekerde opslag van belangrijke bestanden en zijn ideaal voor alle kostbare foto's, video's en documenten die u nooit wilt verliezen. Ze zijn bestand tegen stof, water en grote schommelingen in temperatuur en luchtvochtigheid.

AZO-technologie
Voor meer bescherming en betrouwbaarheid is de schijf met AZO-technologie optimaal beschermt tegen UV-straling. Dit garandeert beeld en geluid van de hoogste kwaliteit en een opslag-levensduur van meer dan 100 jaar.

CD-R AZO Data Vinyl
CD-R AZO Data Vinyl
Productdetails

Vintage vinyl
Cd's vormen het beste opslagmedium voor niet-gecomprimeerde muziekbestanden van hoge kwaliteit. De Verbatim Vintage vinyl-schijven zijn bedoeld voor de echte muziekliefhebber en combineren een retro look met digitale audiostructuur.

Capaciteit: 700MB
Snelheid: 52x
Verpakking: 10 Pack Slim Case
Disc-oppervlak: Data Vinyl

43426 Global Flat
43426- Global No Packaging Green Flat
43426- Global No Packaging Purple Flat
43426- Global No Packaging Red Flat
43426- Global No Packaging Yellow Flat
43426  Global No Packaging Blue Flat
43426 Global 3D
43426 Reflection
43426- Disc Surface
43426
43426 CD-R Vinyl Global Disc Surface