CD-R AZO

Wide Inkjet Printable

 
CD-R AZO Wide Inkjet Printable
Overzicht

Fabrikanten van schijfstations gebruiken media van Verbatim om hun producten te testen. Verbatim staat wereldwijd bekend als de beste om een goede reden: gegarandeerde kwaliteit!

Verbatim levert dankzij het vele onderzoek en de zorgvuldige productontwikkeling van de afgelopen 50 jaar alleen schijven van de hoogste kwaliteit. Dat garandeert dat al uw gegevens langdurig en veilig worden opgeslagen.

CD-R AZO Wide Inkjet Printable
CD-R AZO Wide Inkjet Printable

Lange levensduur
Optische schijven vormen de beste oplossing voor langdurige, veilige en verzekerde opslag van belangrijke bestanden en zijn ideaal voor alle kostbare foto's, video's en documenten die u nooit wilt verliezen. Ze zijn bestand tegen stof, water en grote schommelingen in temperatuur en luchtvochtigheid.

AZO-technologie
Voor meer bescherming en betrouwbaarheid is de schijf met AZO-technologie optimaal beschermt tegen UV-straling. Dit garandeert beeld en geluid van de hoogste kwaliteit en een opslag-levensduur van meer dan 100 jaar.

Personaliseer uw schijven
De bedrukbare schijven van Verbatim hebben een oppervlak dat met uw inkjetprinter bedrukt kan worden. Op deze schijven kunt u alles wat u wilt afdrukken, over het volledige oppervlak van de schijf.

CD-R AZO Wide Inkjet Printable
CD-R AZO Wide Inkjet Printable
Productdetails

Capaciteit: 700MB
Snelheid: 52x
Verpakking: 10 Pack Jewel Case
Disc-oppervlak: Wide Inkjet Printable
Afdrukbaar gebied: 23 – 118mm

43325_Global Flat
43325  Global
43325  Global 2
43325 CD-R Global Disc Surface ID printed
43325
43325 CD-R Global Disc Surface ID