CD-R AZO

Wide Inkjet Printable

 
Overzicht

Fabrikanten van schijfstations gebruiken media van Verbatim om hun producten te testen. Verbatim staat wereldwijd bekend als de beste om een goede reden: gegarandeerde kwaliteit!

Verbatim levert dankzij het vele onderzoek en de zorgvuldige productontwikkeling van de afgelopen 50 jaar alleen schijven van de hoogste kwaliteit. Dat garandeert dat al uw gegevens langdurig en veilig worden opgeslagen.

CD-R AZO Wide Inkjet Printable
CD-R AZO Wide Inkjet Printable

Lange levensduur
Optische schijven vormen de beste oplossing voor langdurige, veilige en verzekerde opslag van belangrijke bestanden en zijn ideaal voor alle kostbare foto's, video's en documenten die u nooit wilt verliezen. Ze zijn bestand tegen stof, water en grote schommelingen in temperatuur en luchtvochtigheid.

AZO-technologie
AZO is gepatenteerde technologie die exclusief door Verbatim wordt gebruikt. Het biedt de optimale bescherming tegen UV-licht voor meer bescherming en betrouwbaarheid.

Personaliseer uw schijven
De bedrukbare schijven van Verbatim hebben een oppervlak dat met uw inkjetprinter bedrukt kan worden. Op deze schijven kunt u alles wat u wilt afdrukken, over het volledige oppervlak van de schijf.

CD-R AZO Wide Inkjet Printable
CD-R AZO Wide Inkjet Printable
Productdetails

Capaciteit: 700MB
Snelheid: 52x
Verpakking: 25 Pack Spindle
Disc-oppervlak: Wide Inkjet Printable - ID Branded
Afdrukbaar gebied: 23 – 118mm

Zilveren reflecterende laag voor superieure prestaties

43439- Global Fla t
43439
43439 - Global Reflection
43439 CD-R Global Disc Surface
43439 CD-R Global Disc Surface Printed