CD-R

Thermal Printable No ID Brand - 100 Pack Wrap Spindle

Overzicht

DataLifePlus
De professionele optische media van Verbatim bieden strengere specificaties dan de normen van de betreffende normeringsinstituten. Strengere specificaties garanderen een betere compatibiliteit met schrijvers en recorders. Dit leidt tot een betere opnamekwaliteit en bijgevolg een langere bewaartijd en betere leesbaarheid. U kunt de professionele optische media van Verbatim herkennen aan het DataLifePlus-keurmerk.

Thermal Printable
De thermisch bedrukbare schijven van Verbatim kunnen van rand tot rand bedrukt worden met foto’s in hoge resolutie en ultraheldere tekst met uw thermische printer. Het snel drogend oppervlak garandeert elke keer duidelijke labels. Thermisch bedrukbare schijven kunnen bedrukt worden met de TEAC P55B & C, Rimage Everest 400 & 600 en met de Rimage Prism Plus-reeks thermische printers.

CD-R Thermal Printable No ID Brand - 100 Pack Wrap Spindle
CD-R Thermal Printable No ID Brand - 100 Pack Wrap Spindle
Productdetails

Onderdeelnummer: 43792

Capaciteit: 700MB
Snelheid: 52x
Verpakking: 100 Pack Wrap Spindle
Disc-oppervlak: Thermal Printable
Afdrukbaar gebied: 40 – 118mm

De wikkels van Verbatim bevatten minder plastic en materiaal dan andere soorten. Dit type verpakking is milieuvriendelijk omdat het 100% kan worden hergebruikt.

Zilveren reflecterende laag voor superieure prestaties

Ondersteuning

Bezoek het support centre voor het downloaden van software, handleidingen, FAQ's, probleemoplossing, retourneringen en reparaties en aanwijzingen over hoe u met Verbatim contact kunt opnemen voor technische ondersteuning.

43792 Global 3D
43792 Global Flat
43792 Global Angle
43792 Global Reflection
Thermal Printable noID printed
Thermal Printable noID unprinted