CD-R

Wide Silver Inkjet Printable No ID Brand

Dit product is niet meer verkrijgbaar

Overzicht

DataLifePlus

De professionele optische media van Verbatim bieden strengere specificaties dan de normen van de betreffende normeringsinstituten. Strengere specificaties garanderen een betere compatibiliteit met schrijvers en recorders. Dit leidt tot een betere opnamekwaliteit en bijgevolg een langere bewaartijd en betere leesbaarheid. U kunt de professionele optische media van Verbatim herkennen aan het DataLifePlus-keurmerk.

AZO-technologie
AZO is gepatenteerde technologie die exclusief door Verbatim wordt gebruikt. Het biedt de optimale bescherming tegen UV-licht voor meer bescherming en betrouwbaarheid.

Personaliseer uw schijven: Wide Printable
De bedrukbare schijven van Verbatim hebben een oppervlak dat met uw inkjetprinter bedrukt kan worden. Op deze schijven kunt u alles wat u wilt afdrukken, over het volledige oppervlak van de schijf.

CD-R Wide Silver Inkjet Printable No ID Brand
CD-R Wide Silver Inkjet Printable No ID Brand

Productdetails

Onderdeelnummer: 43653

Capaciteit: 700MB
Snelheid: 52x
Verpakking: 50 Pack Spindle
Disc-oppervlak: Wide Silver Inkjet Printable
Afdrukbaar gebied: 23 – 118mm

Zilveren reflecterende laag voor superieure prestaties

Ondersteuning

Bezoek het support centre voor het downloaden van software, handleidingen, FAQ's, probleemoplossing, retourneringen en reparaties en aanwijzingen over hoe u met Verbatim contact kunt opnemen voor technische ondersteuning.

43653
43653 CD-R Silver Global Disc Surface
43653 CD-R Silver Global Disc Surface printed