CD-RW

Colour 12x

Overzicht

Fabrikanten van schijfstations gebruiken media van Verbatim om hun producten te testen. Verbatim staat wereldwijd bekend als de beste om een goede reden: gegarandeerde kwaliteit!

Verbatim levert dankzij het vele onderzoek en de zorgvuldige productontwikkeling van de afgelopen 50 jaar alleen schijven van de hoogste kwaliteit. Dat garandeert dat al uw gegevens langdurig en veilig worden opgeslagen.

Lange levensduur
Optische schijven vormen de beste oplossing voor langdurige, veilige en verzekerde opslag van belangrijke bestanden en zijn ideaal voor alle kostbare foto's, video's en documenten die u nooit wilt verliezen. Ze zijn bestand tegen stof, water en grote schommelingen in temperatuur en luchtvochtigheid.

Hergebruik
Wisbare schijven van Verbatim kunnen steeds opnieuw worden beschreven. Door de SERL-technologie kan de schijf zonder kwaliteitsverlies steeds opnieuw worden beschreven en blijft de geluidskwaliteit onaangetast.

CD-RW Colour 12x
CD-RW Colour 12x
Productdetails

De beschikbare kleuren
Voeg wat kleur toe aan uw gegevensopslag. Uw muziekcollectie ziet er nooit meer saai uit met deze vrolijk gekleurde schijven in verpakkingen van vijf!

Capaciteit: 700MB
Snelheid: 12x
Verpakking: 5 Pack Slim Case
Disc-oppervlak: Colour


43167 - Global Cropped
43167 - Global 3D
43167 CD-RW Colour Global Disc Surface Purple
43167 CD-RW Colour Global Disc Surface Pink
43167 CD-RW Colour Global Disc Surface Orange
43167 CD-RW Colour Global Disc Surface Green
43167 CD-RW Colour Global Disc Surface Blue
43167 - Global Reflection