DVD-R 16x DataLifePlus

Wide Silver Thermal Printable 50pk Spindle - No ID Brand

Dit product is niet meer verkrijgbaar

Overzicht

DataLifePlus

De professionele optische media van Verbatim bieden strengere specificaties dan de normen van de betreffende normeringsinstituten. Strengere specificaties garanderen een betere compatibiliteit met schrijvers en recorders. Dit leidt tot een betere opnamekwaliteit en bijgevolg een langere bewaartijd en betere leesbaarheid. U kunt de professionele optische media van Verbatim herkennen aan het DataLifePlus-keurmerk.

Thermal Printable

De thermisch bedrukbare schijven van Verbatim kunnen van rand tot rand bedrukt worden met foto’s in hoge resolutie en ultraheldere tekst met uw thermische printer. Het snel drogend oppervlak garandeert elke keer duidelijke labels. Thermisch bedrukbare schijven kunnen bedrukt worden met de TEAC P55B & C, Rimage Everest 400 & 600 en met de Rimage Prism Plus-reeks thermische printers.

DVD-R 16x DataLifePlus Wide Silver Thermal Printable 50pk Spindle - No ID Brand
DVD-R 16x DataLifePlus Wide Silver Thermal Printable 50pk Spindle - No ID Brand

Productdetails

Onderdeelnummer: 43782

Capaciteit: 4.7GB
Snelheid: 16x
Verpakking: 50 Pack Spindle
Disc-oppervlak: Wide Silver Thermal Printable
Afdrukbaar gebied: 21 – 118mm

Zilveren reflecterende laag voor superieure prestaties

Ondersteuning

Bezoek het support centre voor het downloaden van software, handleidingen, FAQ's, probleemoplossing, retourneringen en reparaties en aanwijzingen over hoe u met Verbatim contact kunt opnemen voor technische ondersteuning.

Wide Silver Thermal noID printed
Wide Silver Thermal noID unprinted
43782 Global Angled