DVD-R 16x

Wide Printable Waterproof No ID Brand

Overzicht

DataLifePlus
De professionele optische media van Verbatim bieden strengere specificaties dan de normen van de betreffende normeringsinstituten. Strengere specificaties garanderen een betere compatibiliteit met schrijvers en recorders. Dit leidt tot een betere opnamekwaliteit en bijgevolg een langere bewaartijd en betere leesbaarheid. U kunt de professionele optische media van Verbatim herkennen aan het DataLifePlus-keurmerk.

AZO-technologie
AZO is gepatenteerde technologie die exclusief door Verbatim wordt gebruikt. Het biedt de optimale bescherming tegen UV-licht voor meer bescherming en betrouwbaarheid.

Waterproof Inkjet Printable
De bedrukbare schijven van Verbatim hebben een oppervlak dat met uw inkjetprinter bedrukt kan worden. Op het oppervlak van deze schijven kunt u drukken wat u maar wilt. De deklaag op deze schijf maakt het bedrukbaar oppervlak waterbestendig. Geen druppels, uitlopers of vlekken!

DVD-R 16x Wide Printable Waterproof No ID Brand
DVD-R 16x Wide Printable Waterproof No ID Brand
Productdetails

Capaciteit: 4.7GB
Snelheid: 16x
Verpakking: 50 Pack Spindle
Disc-oppervlak: Wide Waterproof Inkjet Printable
Afdrukbaar gebied: 21-118mm

Zilveren reflecterende laag voor superieure prestaties

Ondersteuning

Visit the support centre for software downloads, manuals, FAQs, troubleshooting, warranty, returns and repairs, and how to contact Verbatim Technical Support.

Wide Waterproof Inkjet Printable disc
43734
43734 - Global Flat