DVD-RW

8cm Inkjet Printable

Dit product is niet meer verkrijgbaar
Overzicht

Fabrikanten van schijfstations gebruiken media van Verbatim om hun producten te testen. Verbatim staat wereldwijd bekend als de beste om een goede reden: gegarandeerde kwaliteit!

Verbatim levert dankzij het vele onderzoek en de zorgvuldige productontwikkeling van de afgelopen 50 jaar alleen schijven van de hoogste kwaliteit. Dat garandeert dat al uw gegevens langdurig en veilig worden opgeslagen.

DVD-RW 8cm Inkjet Printable
DVD-RW 8cm Inkjet Printable

Lange levensduur
Optische schijven vormen de beste oplossing voor langdurige, veilige en verzekerde opslag van belangrijke bestanden en zijn ideaal voor alle kostbare foto's, video's en documenten die u nooit wilt verliezen. Ze zijn bestand tegen stof, water en grote schommelingen in temperatuur en luchtvochtigheid.

Harde krasbeveiliging
De dvd's van Verbatim zijn voorzien van HardCoat Scratch Guard om ze te beschermen tegen vingerafdrukken en stof. Dit zorgt voor minder fouten tijdens het opslaan of afspelen van gegevens.

Hergebruik
Wisbare schijven van Verbatim kunnen steeds opnieuw worden beschreven. Door de SERL-technologie kan de schijf zonder kwaliteitsverlies steeds opnieuw worden beschreven en blijft de geluidskwaliteit onaangetast.

Schijf van 8 cm
Deze wisbare dvd's van 8 cm hebben een opslagcapaciteit van 1,4 GB ofwel 30 minuten video en zijn ondanks de geringere afmetingen ook te gebruiken in de meeste gangbare afspeelapparatuur. Ze kunnen tot wel 1000 keer opnieuw worden beschreven zonder kwaliteitsverlies. De RW+-schijf heeft ook als voordeel dat het schrijfproces niet definitief afgesloten hoeft te worden. U kunt gewoon opnemen, afspelen en weer verder gaan met opnemen.

Personaliseer uw schijven
De bedrukbare schijven van Verbatim hebben een oppervlak dat met uw inkjetprinter bedrukt kan worden. Op deze schijven kunt u alles wat u wilt drukken op het oppervlak van de schijf.

DVD-RW 8cm Inkjet Printable
DVD-RW 8cm Inkjet Printable
Productdetails

Onderdeelnummer: 43640

Capaciteit: 1.4GB
Snelheid: 2x
Verpakking: 10 Pack Spindle
Disc-oppervlak: Inkjet Printable
Afdrukbaar gebied: 22 – 78mm

Zilveren reflecterende laag voor superieure prestaties

Ondersteuning

Bezoek het support centre voor het downloaden van software, handleidingen, FAQ's, probleemoplossing, retourneringen en reparaties en aanwijzingen over hoe u met Verbatim contact kunt opnemen voor technische ondersteuning.

43640 Global Flat
43640 Global Reflect
43640 DVD-RW 8cm Global Disc Surface printed
43640 DVD-RW 8cm Global Disc Surface