London

Slanke 17" notebooktas

Dit product is niet meer verkrijgbaar

Overzicht

De London is een slanke notebooktas met een handige indeling waar notebooks met een schermgrootte tot 17ö in passen. Alle tassen van Verbatim zijn gemaakt van hoogwaardige, extra sterke materialen. De praktische zak vooraan is bedoeld voor het opbergen van al uw notities of belangrijke zaken waar u snel bij moet kunnen, zoals tickets of paspoorten. Het grote en eenvoudig toegankelijke compartiment vooraan is voorzien van een praktische organiser voor uw zakelijke artikelen. Hier kunt u al uw kleinere artikelen opbergen, zoals pennen, visitekaartjes en accessoires. Hij is ook voorzien van een RFID-zak om uw portefeuille of portemonnee in op te bergen. Deze zak beschermt uw kredietkaarten en bankpassen tegen identiteitsfraude en elektronische zakkenrollerij. Achter de organiser zit een speciaal beschermde zak voor een tablet. Deze beschermt uw tablet tijdens de reis. In het hoofdcompartiment van de London passen notebooks met een schermgrootte tot 17ö!

Door de trolleybevestiging op de achterkant van de London kan deze ook tijdens de reis gebruikt worden. Hij kan eenvoudig bovenop een trolley bevestigd worden. De verstelbare en gewatteerde schouderband werd ontworpen voor comfortabel dragen en door het antislipmateriaal aan de binnenkant van de band zal deze niet van uw schouder glijden. De slanke London-notebooktas is perfect voor forenzen.

Productnummer: 49855

London - Slanke 17

Kwaliteit
Alle tassen van Verbatim zijn gemaakt van hoogwaardige, extra sterke materialen. De schouderband en verstevigde ritsen zijn uitvoerig getest zodat ze voldoen aan de hoogste normen.

Comfortabel
De gewatteerde schouderband kan aan uw lichaam aangepast vormen voor maximaal comfort. De binnenkant van de band is bovendien voorzien van een antislipmateriaal waardoor de tas niet van uw schouder kan glijden.

Praktisch
De London is slank en licht maar toch groot genoeg voor breedbeeld-notebooks met een schermgrootte tot 17ö. De trolleyband is een zeer handig accessoire waarmee u de tas eenvoudig aan een trolley bevestigt.

Veilig
Met de luxueus gevoerde zakken voor notebook en tablet biedt de London optimale bescherming voor al uw apparaten tijdens het reizen.

Beveiligd
De RFID Secure Pocket-zak beschermt u tegen identiteitsfraude en elektronische zakkenrollerij. Er is speciaal materiaal gebruikt met ge´ntegreerde metaallagen die voorkomen dat dieven gebruik kunnen maken van elektronisch scannen. Daardoor kunnen ze de informatie op de microchips van uw kredietkaarten, bankpassen en paspoorten niet stelen.

 

Video

London - Slanke 17

Productdetails

Onderdeelnummer: 49855

Slanke notebooktas voor 17" (breedbeeld) notebooks

 • Geschikt voor de meeste 17" notebooks,
 • Lichtgewicht notebooktas,
 • RFID Secure Pocket,
 • Vak voor tablet,
 • Opbergvakken voor zakelijke items,
 • Trolleyband,
 • Verstelbare schouderband,
 • Ergonomische comfortabele handgreep,
 • Komt overeen met de handbagagerichtlijnen van de grote luchtvaartmaatschappijen*,
 • Twee jaar beperkte garantie van Verbatim.

* Ref: British Airways, Lufthansa, Iberia, Air France en SAS Airlines.

London - Slanke 17
London - Slanke 17

Specificaties

 • Producttype: Notebooktas
 • Productmateriaal: 1680D/2520D-polyester (buitenzijde) 150D-polyester (binnenzijde)
 • Productgewicht: 0,9 kg
 • Productafmetingen: 8 x 44,5 x 31,5 cm (D x B x H)
 • Capaciteit (liter): 7

Bag Zip detail
Bag Logo closeup
49855 London Front RFID
49855 London Open
49855 London Angled
49855_London_Rear Angled
Ziper Detail
49855 No Packaging RFID Pocket
49855 No Packaging RFID Pocket 2
49855 No Packaging RFID Pocket 3
49855 No Packaging RFID Pocket 4
49855 No Packaging RFID Pocket 5
49855 No Packaging RFID Pocket 6