MDISC Lifetime Archival

BDXL 100GB - Jewel Case per 1 verpakt

 

Overzicht

Verbatim MDISC is de nieuwe standaard in digitale opslag, ontworpen voor behoud en bescherming van uw bestanden door uw informatie in een gepatenteerde "rotsachtige" laag te graveren, die bestendig is tegen licht, temperatuur en vochtigheid.

Industriële standaardnorm ISO/IEC 10995 tests die uitgevoerd zijn door Millenniata heeft een verwachte, gemiddelde levensduur van een MDISC van 1.332 jaar aangetoond, waarbij slechts 5% van de schijven tekenen hebben vertoond van gegevensverlies na 667 jaar. Daarom is de geprojecteerde levensduur naar verwachting enkele honderden jaren.

BDXL 100GB capaciteit zorgt er voor dat het archiveren van essentiële gegevens eenvoudiger is voor thuisgebruikers alsook voor zakelijke gebruikers.

MDISC BDXL schijfjes bestaan uit titanium voor een extra lange levensduur. Gecombineerd met de MDISC gepatenteerde "rotsachtige" opnamelaag levert dit de ultieme bescherming voor uw waardevolle herinneringen en gegevens.

Een BD-XL Blu-ray writer is nodig om data naar de schijfjes te schrijven.

 
Verbatim MDISC Lifetime archival BDXL 100GB - Jewel Case per 1 verpakt

Productdetails

Onderdeelnummer: 43833

Personaliseer uw schijven: Printable

De bedrukbare schijven van Verbatim hebben een oppervlak dat met uw inkjetprinter bedrukt kan worden. Op deze schijven kunt u alles wat u wilt drukken op het oppervlak van de schijf.

Capaciteit: 100 GB
Snelheid: 4x
Verpakking: Jewel Case per 1 verpakt
Schijfoppervlak: Inkjet Printable
Afdrukgebied: 40 - 118 mm

Zilveren reflecterende laag voor superieure prestaties

Video

Verbatim MDISC Lifetime archival BDXL 100GB - Jewel Case per 1 verpakt

Ondersteuning

Bezoek het support centre voor het downloaden van software, handleidingen, FAQ's, probleemoplossing, retourneringen en reparaties en aanwijzingen over hoe u met Verbatim contact kunt opnemen voor technische ondersteuning.

Verbatim M-Disc Blu-Ray XL 43834 Lifestyle 2
43833 Flat
43833 3D
43833 Flat packaging reflection