Premium U1 SDXC

geheugenkaart van 64 GB

 
Verbatim Premium U1 SDXC-geheugenkaart van 64 GB*
Overzicht

SDHC-kaarten (Secure Digital High Capacity, SD 2.0) van Verbatim zijn ontworpen voor gebruik in compatibele digitale camera's, portable muziekspelers, camcorders, smartphones, PC's en andere consumentenapparaten. SDHC-kaarten maken gebruik van het bestandssysteem FAT32, een specificatie die is speciaal bedoeld is voor toepassingen waarbij behoefte bestaat aan een hogere capaciteit, en zijn met name geschikt voor video van hoge kwaliteit.

Door de groei in het gebruik van High-Definition video, digitale fotografie met hoge resoluties en mobiele toepassingen is de vraag naar hogere opslagcapaciteiten en gegevensoverdrachtssnelheden toegenomen. Met het oog hierop wordt voor SDHC-kaarten de minimum gegevensoverdrachtsnelheid die kan worden vastgehouden gegarandeerd, geen pieksnelheid.

 
Verbatim Premium U1 SDXC-geheugenkaart van 64 GB*

De SDHC-kaarten van Verbatim voldoen volledig aan alle toepasselijke SD-normen. Ze kunnen worden uitgerust met een schrijfbeveiliging om abusievelijk wissen te voorkomen. SDHC-kaarten hebben hetzelfde fysieke formaat als SD-kaarten, maar kunnen niet worden gebruikt in SD-hostapparaten die niet voldoen aan versie 2.0 van de SDA-specificaties.

Het SDHC-logo is een handelsmerk.

Snelheidsklasse:
De snelheidsklasse is de officiële snelheidsaanduiding voor SD-kaarten, opgesteld door de SD Association. De waarde vertegenwoordigt de minimum schrijfsnelheid op basis van "de gunstigste gefragmenteerde toestand, zonder dat een geheugeneenheid bezet is" in stappen van 8 Mbit/s.

Klasse 10: gegarandeerde minimum gegevensoverdrachtssnelheid van 80 Mbit/s (10 MByte/s).


Meer groen, minder plastic.

Dit pakket bevat gemiddeld 90 % minder plastic dan voorgaande verpakkingen.

Verbatim Premium U1 SDXC-geheugenkaart van 64 GB*
Productdetails

Capaciteit: 64GB

Leessnelheid: maximaal 90MB/Sec
Minimale schrijfsnelheid: 10MB/Sec


Modellen
Onderdeelnummer Capaciteit
44026 256 GB
44025 128 GB
44024 64 GB
43963 32 GB
43962 16 GB
44024 Flat
Digital Camera Lifestyle
44024 Packaging Flat