Verbatim MDISC

BD-R DL 10 stuks, spindle

 

Overzicht

Verbatim MDISC is de nieuwe standaard in digitale opslagoplossingen, speciaal ontwikkeld voor het beschermen en beveiligen van uw bestanden doordat uw gegevens in een gepatenteerde keiharde laag worden gegraveerd, die bestand is tegen licht, temperatuur en vocht.

Testen van de industrienorm ISO/IEC 10995, uitgevoerd door Millenniata, hebben de verwachte gemiddelde levensduur van een MDISC-dvd vastgesteld op 1332 jaar, waarbij slechts 5% van de schijven na 667 jaar tekenen van gegevensverlies begonnen te vertonen. Hieruit blijkt een verwachte levensduur van enkele honderden jaren.

Dit betekent dat u uw belangrijke foto's, muziekbibliotheken, medische documenten, enzovoort met een gerust hart kunt toevertrouwen aan deze schijven, die zijn ontwikkeld om een leven lang mee te gaan.

 
Verbatim MDISC BD-R DL 10 stuks, spindle

Productdetails

Onderdeelnummer: 43847

Personaliseer uw schijven: Printable

De bedrukbare schijven van Verbatim hebben een oppervlak dat met uw inkjetprinter bedrukt kan worden. Op deze schijven kunt u alles wat u wilt drukken op het oppervlak van de schijf.

Capaciteit: 50 GB
Snelheid: 6x
Verpakking: 10 stuks, spindle
Schijfoppervlak: Inkjet Printable
Afdrukgebied: 22 - 118 mm

MDISC bd r's moeten worden beschreven met een MDISC Ready bd r-brander en kunnen worden gelezen door de meeste moderne bd r-stations.

Zilveren reflecterende laag voor superieure prestaties

Video

Verbatim MDISC BD-R DL 10 stuks, spindle

Ondersteuning

Bezoek het support centre voor het downloaden van software, handleidingen, FAQ's, probleemoplossing, retourneringen en reparaties en aanwijzingen over hoe u met Verbatim contact kunt opnemen voor technische ondersteuning.

43847 Packshot Front
43847 Packshot side
BD R DL Backup