Verbatim MDISC DVD R

10 stuks, spindle

Dit product is niet meer verkrijgbaar

Overzicht

Verbatim MDISC is de nieuwe standaard in digitale opslagoplossingen, speciaal ontwikkeld voor het beschermen en beveiligen van uw bestanden doordat uw gegevens in een gepatenteerde keiharde laag worden gegraveerd, die bestand is tegen licht, temperatuur en vocht.

Testen van de industrienorm ISO/IEC 10995, uitgevoerd door Millenniata, hebben de verwachte gemiddelde levensduur van een MDISC-dvd vastgesteld op 1332 jaar, waarbij slechts 5% van de schijven na 667 jaar tekenen van gegevensverlies begonnen te vertonen. Hieruit blijkt een verwachte levensduur van enkele honderden jaren.

Dit betekent dat u uw belangrijke foto's, muziekbibliotheken, medische documenten, enzovoort met een gerust hart kunt toevertrouwen aan deze schijven, die zijn ontwikkeld om een leven lang mee te gaan.

Verbatim MDISC DVD R 10 stuks, spindle
Verbatim MDISC DVD R 10 stuks, spindle

Productdetails

Onderdeelnummer: 43824

Capaciteit: 4,7 GB
Snelheid: 4x
Verpakking: 10 stuks, spindle
Schijfoppervlak: Inkjet Printable
Afdrukgebied: 40 - 118 mm

MDISC dvd's moeten worden beschreven met een MDISC Ready dvd-brander (zie hieronder voor compatibiliteit) en kunnen worden gelezen door de meeste moderne dvd-stations.

Zilveren reflecterende laag voor superieure prestaties

Video

Verbatim MDISC DVD R 10 stuks, spindle

Ondersteuning

Bezoek het support centre voor het downloaden van software, handleidingen, FAQ's, probleemoplossing, retourneringen en reparaties en aanwijzingen over hoe u met Verbatim contact kunt opnemen voor technische ondersteuning.

43824 Packaging 3D
43824 Global Flat
43824 Global Flat reflection
43824 Global Flat