Store 'n' Go USB 3.0

Anniversary Edition-harde schijf 2 TB

Dit product is niet meer verkrijgbaar
Overzicht

50 jaar technologie die u kunt vertrouwen
Al meer dan 50 jaar is het onze missie om betrouwbare oplossingen te leveren die het onze klanten makkelijker maakten. Van floppy’s, optisch-magnetische opslag, cd's, dvd's en blu-rays tot externe harde schijven, geheugenkaarten, USB-schijven en SSD's, de reikwijdte van ons assortiment en de invloed van Verbatim op de branche zijn onmiskenbaar. Om deze mijlpaal te vieren hebben we een speciale goudkleurige harde schijf uitgebracht in beperkte oplage. Of het nu vertrouwelijke informatie betreft of foto's en documenten die u niet kwijt wilt, het is altijd beter als u ze opslaat met technologie waar u van op aan kunt.

De draagbare vaste Store 'n' Go-schijf van Verbatim biedt hoge opslagprestaties met een supersnelle USB 3.0-interface. USB 3.0 biedt gegevensoverdrachtssnelheden die tot tienmaal sneller zijn dan USB 2.0 (gebaseerd op USB-bussnelheid) met supersnelle gegevensoverdrachten.

Store 'n' Go USB 3.0 Anniversary Edition-harde schijf 2 TB
Store 'n' Go USB 3.0 Anniversary Edition-harde schijf 2 TB

Bewaar en draag uw digitale schijf en dagelijkse werkbestanden op dit werkelijk mobiele station. Het stijlvolle ontwerp is de perfecte accessoire voor uw laptop.

De draagbare vaste Store n Go-schijf krijgt stroom via USB 3.0 (1 x USB 3.0-interface), maar is ook compatibel met alle USB 2.0-poorten op uw pc of laptop. Voor het functioneren van de schijf wordt geen externe stroomvoorziening vereist: plug n play.

Schijven met een capaciteit van 2TB of minder worden geformatteerd in FAT32 waardoor ze onmiddellijk gebruikt kunnen worden op Windows en Mac OSx. Schijven met een capaciteit van meer dan 2TB worden geformatteerd in NTFS wat compatibel is voor Windows-systemen. Mac-gebruikers moeten de schijf opnieuw formatteren in HFS+ om ze volledig compatibel te maken met Mac OSx-besturingssystemen. HFS+-formattering kan uitgevoerd worden met behulp van de Verbatim VHD Formatter welke zich op de schijf bevindt.

Voor extra beveiliging wordt de Nero Backup-software inbegrepen om u te helpen bij het maken van een reservekopie van de bestanden op uw laptop of de harde schijf van uw pc. Backup is een toepassing om een reservekopie te maken van al uw bestanden, mappen en schijven, wanneer u wil, of u kunt als extra veiligheid instellen om automatisch een reservekopie te maken op een vooraf ingestelde tijd. De Nero Backup-software is compatibel met Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10 (niet compatibel met Mac OS).

Draagbare vaste Store 'n' Go-schijven van Verbatim worden ook met energiebesparende Green Button-software geleverd. Green Button-software zorgt ervoor dat de vaste schijf niet draait wanneer deze niet wordt gebruikt. Zo wordt de efficiëntie verhoogd en energie bespaard. Er zijn drie opties voor de 'Sleep Setting (Slaapinstelling)'. U kunt de onderbreking van de schijf na 10 minuten of in stappen van 10 minuten tot 120 minuten instellen activeren. U kunt de onderbreking van de schijf onmiddellijk activeren door te dubbelklikken op het Green Button-pictogram op de desktop, of u kunt 'Never Suspend the disk (Het station nooit onderbreken') selecteren.

Store 'n' Go USB 3.0 Anniversary Edition-harde schijf 2 TB
Store 'n' Go USB 3.0 Anniversary Edition-harde schijf 2 TB
Productdetails

Capaciteit: 2TB
Interface: USB 3.0
Afmetingen: 119mm x 81mm x 14.5mm
Productgewicht: 175g

 • Speciale goudkleurige uitvoering vanwege het 50-jarig bestaan
 • Hoge snelheid en hoge opslagcapaciteit Een snelle en veilige oplossing om uw opslagcapaciteit te vergroten of een reservekopie van uw bestanden te maken
 • USB 3.0 SuperSpeed - voor supersnelle gegevensoverdracht
 • USB plug 'n' play (geen bijkomende voeding vereist)
 • Nero Backup-software
 • USB REC & PLAY* - ondersteunt USB-opnemen/afspelen

*mogelijk niet verkrijgbaar in sommige landen. 

Systeemvereisten

USB 3.0-/ USB 2.0-poort
Windows  XP / Vista / 7 / 8 / 10
Mac OS X 10.4 of hoger
Linuxkernel 2.6. en hoger

Nero-software is niet compatibel met Mac OS.

Store 'n' Go USB 3.0 Anniversary Edition-harde schijf 2 TB
Store 'n' Go USB 3.0 Anniversary Edition-harde schijf 2 TB
Specificaties

 • Stroomvoorziening: bus ingeschakeld via een USB 3.0-kabel
 • Interface: USB 3.0-/ USB 2.0-poort
 • Gegevensoverdrachtssnelheid: maximaal 4800 Mbit per seconde (USB-bussnelheid)
 • Rotatiesnelheid: 5400 RPM
 • Cache: 8 MB of meer

Inhoud van de verpakking

Store 'n' Go USB 3.0 Anniversary Edition-harde schijf
USB 3.0-kabel
Snelstartgids
Gebruikershandleiding (op de vaste schijf)
Nero BackItUp Essentials-software (op de vaste schijf).
Energiebesparende Green Button-software (op de vaste schijf
Formatteersoftware (op de vaste schijf)
Wissoftware (op de vaste schijf).

Store 'n' Go USB 3.0 Anniversary Edition-harde schijf 2 TB
53233 Side with Reflection
53233 Packaging Flat
53233 Flat
53233 Angled with Reflection