Draadloos oplaadstation

metaal

Overzicht

Draadloos opladen
Wijzig de manier waarop u oplaadt met Verbatims draadloos oplaadstation. Plaats uw telefoon eenvoudigweg midden op het draadloze oplaadstation en het opladen begint onmiddellijk. Sneller, gemakkelijker en netter dan fysieke aansluitingen en kabels. De oplader is uitgerust met een ingebouwde overlaadbeveiliging en gaat in stand-by zodra het opladen is voltooid. Sommige telefoonhoesjes zijn misschien niet compatibel met draadloos opladen, deze moeten eerst worden verwijderd.

Draadloos oplaadstation - metaal
Draadloos oplaadstation - metaal

Snel opladen
De draadloze oplader kan tot 10 W opladen in snelle oplaadmodus. Ideaal voor de nieuwste smartphones die snel opladen ondersteunen. De draadloze oplader levert wat door de telefoon wordt gevraagd, zonder de limiet te overschrijden van de voeding die aan de draadloze oplader is gekoppeld.

Compatibiliteit
Deze oplader is Qi-gecertificeerd en compatibel met telefoons met Qi. Op de meeste recente telefoonmodellen is dit standaard aanwezig. Voor oudere modellen kan een gekoppeld accessoire (zoals een hoesje) of een adapter nodig zijn om draadloos te kunnen opladen. Voor Qi-certificering zijn strenge testen op compatibiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid noodzakelijk. Qi wordt alleen verleend als aan de vereiste normen wordt voldaan.

Topafwerking
Beschikbaar in twee ontwerpen: een elegante metalen afwerking of met een duurzame rubberen rand. Zowel de metalen als de rubberen afwerking hebben een antislipvoet zodat uw telefoon niet weg kan glijden. Dankzij het slanke ontwerp is hij gemakkelijk mee te nemen; hij weegt minder dan 100 gram en wordt geleverd met USB-voedingskabel (stekker niet inbegrepen). Leds geven de voedings- en oplaadstatus aan.

Draadloos oplaadstation - metaal
Draadloos oplaadstation - metaal
Productdetails

  • Laad uw telefoon op zonder kabels
  • Snelle oplaadmodus, 10 W
  • Compatibel met telefoons met Qi
  • Antislipvoet
  • Topafwerking met metalen randen

Systeemvereisten

USB-poort

Sneloplaadstekker nodig voor snelle oplaadmodus

Draadloos oplaadstation - metaal
Draadloos oplaadstation - metaal
Specificaties

  • Invoer: 5 V/2 A en 9 V/2 A
  • Uitvoer: 5 V/2 A en 9 V/1,1 A
  • Afmetingen: 99 mm x 9 mm (D x H)
  • Gewicht: 150 gram

Inhoud van de verpakking

Draadloos oplaadstation
USB-kabel
Snelstartgids

Draadloos oplaadstation - metaal
49551 Packaging 3D
49551 Angled Silver
49551 Angled with Reflection Silver
49551 Back Silver
49551 Top Silver
49551 Base Silver
49551 Packaging Flat