Wij zijn hier om te helpen

Onze ondersteuningspagina biedt de nieuwste software-downloads, handleidingen en veelgestelde vragen voor onze producten, evenals informatie over hoe u contact kunt opnemen met de technische ondersteuning van Verbatim. Zoek de antwoorden die u nodig hebt voor de Verbatim-producten waar u van houdt.

Here to Help

Zoek in onze directory met ondersteunende documenten

Opnieuw opstarten

Documenten bekijken voor: CD-R Extra Protection

Hoe kan ik de volle 80 minuten op een CD-R branden?

Om de volledige capaciteit van de schijf te gebruiken, moet u de instellingen van uw schrijfsoftware bekijken en de optie om een schijf te 'overbranden' inschakelen.

Controleer ook wat de laatst geïnstalleerde firmware op uw recorder is. Neem contact op met de fabrikant van uw schijf voor de laatste firmware; gewoonlijk is deze verkrijgbaar op de website van de fabrikant van de schijf.

Belangrijkste technologieën: Wat is MediDisc?

CD-R en DVD-R die zijn bedoeld voor gebruik in de medische sector om waardevolle patiëntgegevens op te slaan. Ze hebben strengere specificaties voor een betere compatibiliteit en opnamekwaliteit. Gebruikt AZO.

Belangrijkste technologieën: Wat is SERL?

Een speciale opnamelaag op CDRW-, DVD/RW- en BD-RE-media van Verbatim die steeds opnieuw zorgt voor een opname zonder ruis.

Belangrijkste technologieën: Wat is AZO?

Optimale weerstand tegen UV-licht voor betere bescherming en betrouwbaarheid. Beeld en geluid van hoge kwaliteit die meer dan 100 jaar kan worden gearchiveerd. Gebruikt in DVDR- en CD-R-schijven.

Wat betekent DataLifePlus?

Het DataLifePlus-gamma is onderdeel van het professionele assortiment van Verbatim en heeft nog strengere specificaties, elimineert tracking- en focusfouten en verzekert een betere compatibiliteit met schrijvers en recorders.

Dit resulteert in:
• Minder vervorming en excentriciteit op CD-R
• Minder afwijking en kanteling op DVD-R
• Strengere specificaties op BD-R

Productservice en ondersteuning
Krijg een antwoord op uw vragen met betrekking tot instellen, gebruik en zorg, reparaties en andere onderhoudskwesties. We kunnen u helpen.
Email:

Stuur een e-mail om rechtstreeks met een vertegenwoordiger van de dienst Ondersteuning van Verbatim in contact te komen.

Stuur een e-mail naar het Support-team
Phone:

Bel met een vertegenwoordiger van de dienst Ondersteuning van Verbatim op:

00 800 3883 2222 of 0049 6196 900198/ -96/ -94
De Verbatim-helpdesk is bereikbaar van maandag tot vrijdag, tussen 9:00 en 17:00 uur Midden-Europese Tijd (uitgezonderd feestdagen), in de volgende talen: Engels, Duits, Italiaans, Frans en Spaans.