Wij zijn hier om te helpen

Onze ondersteuningspagina biedt de nieuwste software-downloads, handleidingen en veelgestelde vragen voor onze producten, evenals informatie over hoe u contact kunt opnemen met de technische ondersteuning van Verbatim. Zoek de antwoorden die u nodig hebt voor de Verbatim-producten waar u van houdt.

Here to Help

Zoek in onze directory met ondersteunende documenten

Opnieuw opstarten

Documenten bekijken voor: DVD-R Colour

Belangrijkste technologieën: Wat is hard coat?

Een speciaal ontwikkelde sterke coating voor DVD-media en Blu-ray-schijven die uiterst sterk bestand is tegen schadelijke krassen.

Belangrijkste technologieën: Wat is MediDisc?

CD-R en DVD-R die zijn bedoeld voor gebruik in de medische sector om waardevolle patiëntgegevens op te slaan. Ze hebben strengere specificaties voor een betere compatibiliteit en opnamekwaliteit. Gebruikt AZO.

Belangrijkste technologieën: Wat is SERL?

Een speciale opnamelaag op CDRW-, DVD/RW- en BD-RE-media van Verbatim die steeds opnieuw zorgt voor een opname zonder ruis.

Belangrijkste technologieën: Wat is AZO?

Optimale weerstand tegen UV-licht voor betere bescherming en betrouwbaarheid. Beeld en geluid van hoge kwaliteit die meer dan 100 jaar kan worden gearchiveerd. Gebruikt in DVDR- en CD-R-schijven.

Wat betekent DataLifePlus?

Het DataLifePlus-gamma is onderdeel van het professionele assortiment van Verbatim en heeft nog strengere specificaties, elimineert tracking- en focusfouten en verzekert een betere compatibiliteit met schrijvers en recorders.

Dit resulteert in:
• Minder vervorming en excentriciteit op CD-R
• Minder afwijking en kanteling op DVD-R
• Strengere specificaties op BD-R

Productservice en ondersteuning
Krijg een antwoord op uw vragen met betrekking tot instellen, gebruik en zorg, reparaties en andere onderhoudskwesties. We kunnen u helpen.
Email:

Stuur een e-mail om rechtstreeks met een vertegenwoordiger van de dienst Ondersteuning van Verbatim in contact te komen.

Stuur een e-mail naar het Support-team
Phone:

Bel met een vertegenwoordiger van de dienst Ondersteuning van Verbatim op:

00 800 3883 2222 of 0049 6196 900198/ -96/ -94
De Verbatim-helpdesk is bereikbaar van maandag tot vrijdag, tussen 9:00 en 17:00 uur Midden-Europese Tijd (uitgezonderd feestdagen), in de volgende talen: Engels, Duits, Italiaans, Frans en Spaans.