Wij zijn hier om te helpen

Onze ondersteuningspagina biedt de nieuwste software-downloads, handleidingen en veelgestelde vragen voor onze producten, evenals informatie over hoe u contact kunt opnemen met de technische ondersteuning van Verbatim. Zoek de antwoorden die u nodig hebt voor de Verbatim-producten waar u van houdt.

Here to Help

Zoek in onze directory met ondersteunende documenten

Opnieuw opstarten
Productservice en ondersteuning
Krijg een antwoord op uw vragen met betrekking tot instellen, gebruik en zorg, reparaties en andere onderhoudskwesties. We kunnen u helpen.
Email:

Stuur een e-mail om rechtstreeks met een vertegenwoordiger van de dienst Ondersteuning van Verbatim in contact te komen.

Stuur een e-mail naar het Support-team
Phone:

Bel met een vertegenwoordiger van de dienst Ondersteuning van Verbatim op:

00 800 3883 2222 of 0049 6196 900198/ -96/ -94
De Verbatim-helpdesk is bereikbaar van maandag tot vrijdag, tussen 9:00 en 17:00 uur Midden-Europese Tijd (uitgezonderd feestdagen), in de volgende talen: Engels, Duits, Italiaans, Frans en Spaans.

Verbatim-nieuwsbrief

U krijgt de meest recente, interessante informatie over nieuwe producten, speciale aanbiedingen en nieuws uit de industrie van een betrouwbare partner.

Nieuwsbrief registratie

Indien u onze nieuwsbrief met alle laatste informatie over onze producten, promoties and competities wilt verzoeken wij u het volgende in te vullen.

Vertel ons welke categorieën u geinteresseerd bent:
Voer Captcha in

Door dit formulier in te dienen, gaat u akkoord met de voorwaarden van ons Privacybeleid

please wait... Bent u een verdeler of verkoper van Verbatim-producten?

Als dit het geval is, kunt u zich registreren om toegang te krijgen tot onze Marketing Directory waar u nieuws, foto’s, video’s, logo’s en vele andere nuttige marketingproducten kunt verkrijgen om u te helpen bij uw promoties. Alle voor handelaars. Registreer hier...

Na verzending van uw registratie zult u een bevestigings email ontvangen welke een link bevat waar u op moet klikken om onze nieuwsbrief te ontvangen. Een link om uit te schrijven wordt vermeld in elke nieuwsbrief die u van ons ontvangt.
Hartelijk dank voor uw aanvraag om lid te worden van onze Vmail-community. Binnenkort ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Klik op de koppeling in de e-mail om uw registratie te bevestigen en te kunnen profiteren van hetgeen Vmail te bieden heeft. Meer hoeft u niet te doen. Veel plezier!
Verbatim Newsletter