Wij zijn hier om te helpen

Onze ondersteuningspagina biedt de nieuwste software-downloads, handleidingen en veelgestelde vragen voor onze producten, evenals informatie over hoe u contact kunt opnemen met de technische ondersteuning van Verbatim. Zoek de antwoorden die u nodig hebt voor de Verbatim-producten waar u van houdt.

Here to Help

Zoek in onze directory met ondersteunende documenten

Opnieuw opstarten
RMA en reparatie
Als uw Verbatim-product defect lijkt of niet werkt zoals u verwacht, volg dan deze stappen:
  1. Controleer of u uw Verbatim-product gebruikt met de originele accessoires die bij het product zijn geleverd (netadapter, USB-kabel, enz.).
  2. Neem telefonisch of per e-mail contact op met uw plaatselijke technische ondersteuningsteam van Verbatim.
  3. Als na overleg met een van de ondersteuningsteams uw product als defect wordt aangemerkt, krijgt u een RMA-nummer waarmee u uw defecte product aan ons kunt retourneren.
  4. Zorg dat uw Verbatim-product goed is verpakt - gebruik, indien mogelijk, de originele verpakking - en zorg ervoor dat het RMA-nummer zichtbaar is op de verpakking. Voeg bij het defecte product ook de originele accessoires (netadapter, kabel, enz.) toe.
  5. Na ontvangst van uw levering zal het Verbatim-ondersteuningsteam uw product repareren/omruilen.
Productservice en ondersteuning
Krijg een antwoord op uw vragen met betrekking tot instellen, gebruik en zorg, reparaties en andere onderhoudskwesties. We kunnen u helpen.
Email:

Stuur een e-mail om rechtstreeks met een vertegenwoordiger van de dienst Ondersteuning van Verbatim in contact te komen.

Stuur een e-mail naar het Support-team
Phone:

Bel met een vertegenwoordiger van de dienst Ondersteuning van Verbatim op:

00 800 3883 2222 of 0049 6196 900198/ -96/ -94
De Verbatim-helpdesk is bereikbaar van maandag tot vrijdag, tussen 9:00 en 17:00 uur Midden-Europese Tijd (uitgezonderd feestdagen), in de volgende talen: Engels, Duits, Italiaans, Frans en Spaans.