Verbatim
 
 

Verbatim MediaShare Wireless

De MediaShare Wireless is een draagbaar apparaat voor draadloos streamen dat u kunt gebruiken bij uw tablet of smartphone. OPSLAAN, STREAMEN EN DELEN, ALTIJD EN OVERAL

DELEN - Tablets en smartphones worden vaak beperkt door hun ingebouwde opslagcapaciteit en hun capaciteit om toegang te krijgen tot inhoud die ergens anders is opgeslagen. Met de MediaShare Wireless heeft u geen kabels of een internetverbinding nodig om toegang te krijgen tot uw bestanden. U kunt video's, muziek, foto's en gegevens naar vijf apparaten tegelijkertijd streamen.

DRAADLOZE BRUG - Met de MediaShare Wireless kunt u een verbindingsbrug met een ander draadloos netwerk, een draadloze hotspot, een iPhone-hotspot of 3G, etc. tot stand brengen, waardoor u inhoud van internet af kunt spelen terwijl een ander apparaat inhoud streamt vanaf de MediaShare.


Productnummer: 98243
De MediaShare Wireless is een draagbaar apparaat voor draadloos streamen dat u kunt gebruiken bij uw tablet of smartphone. OPSLAAN, STREAMEN EN DELEN, ALTIJD EN OVERALDELEN
Tablets en smartphones worden vaak beperkt door hun ingebouwde opslagcapaciteit en hun capaciteit om toegang te krijgen tot inhoud die ergens anders is opgeslagen. Met de MediaShare Wireless heeft u geen kabels of een internetverbinding nodig om toegang te krijgen tot uw bestanden. U kunt video's, muziek, foto's en gegevens naar vijf apparaten tegelijkertijd streamen.
USB/SD-AANSLUITING
Open bestanden opgeslagen op een draagbare vaste schijf, USB-station of SD-geheugenkaart van uw Kindle Fire-, iOS- of Android-tablet of -smartphone via de USB-poort of SD-geheugenkaartsleuf met MediaShare. Zo kunt u van uw foto's en video's op uw tablet of smartphone back-ups op een fysiek opslagapparaat opslaan. Zowel de SD-kaartsleuf als de USB-hostpoort is hot swappable en inhoud kan bij een verbinding worden overgedragen tussen de opslagindelingen.
DRAADLOZE BRUG
Met de MediaShare Wireless kunt u een verbindingsbrug met een ander draadloos netwerk, een draadloze hotspot, een iPhone-hotspot of 3G, etc. tot stand brengen, waardoor u inhoud van internet af kunt spelen terwijl een ander apparaat inhoud streamt vanaf de MediaShare.


APP VOOR BESTANDSBEHEER
U kunt de Verbatim MediaShare-app downloaden via de Amazon Appstore, Apple AppStore of Google play. Met de app is het volgende beschikbaar:

  • Verbinding maken met de MediaShare Wireless

  • Bestanden weergeven, afspelen, streamen

  • Bestanden van het apparaat naar de MediaShare kopiëren

  • Bestanden van de MediaShare naar een apparaat kopiëren

  • Bestanden van een SD-kaart via de MediaShare naar USB-opslag kopiëren

  • Instellingen voor draadloos gebruik wijzigen

  • Een verbindingsbrug met een ander draadloos LAN tot stand brengen.LANGERE LEVENSDUUR VAN BATTERIJ
De MediaShare Wireless is geschikt voor oplaadbare 3000mAh-batterijen. Laad de MediaShare Wireless op via de USB-poort van een pc of laptop, een Verbatim Power Pack of netvoeding (hiervoor hebt u een micro-USB-oplader voor smartphones en een voedingskabel nodig). De MediaShare kan desgewenst ook als oplader voor smartphones worden gebruikt (hiervoor hebt u een USB-kabel voor smartphones nodig).
*USB-station, draagbare harde schijf of SD-geheugenkaart wordt niet meegeleverd.
**gebaseerd op één gebruiker. Geen USB-verbinding. Speel af van een SDXC-kaart met een videobitsnelheid van 2 Mbps of minder.

 
Productgegevens
Systeemvereisten

Vereist een SD-kaart of USB-opslagmedia (niet inbegrepen)
Voor het downloaden van een app moet het mobiele apparaat toegang tot internet hebben. Kindle-app van Amazon Appstore, iOS-app van iTunes Store of Android-app van Google Play Store (gratis download).
Vereist iOS 4.0 of hoger, Android 2.0 of hoger.

Supported media file types dependent on player installed on mobile device.

Specificaties

Hardware-interfaces/indicatoren:

Interface voor draadloze verbinding:

Batterij

Ondersteunde media:

Inhoud verpakking:
Verbatim MediaShare Wireless
USB-kabel
Snelstartgids

Inhoud van de verpakking:

Verbatim MediaShare Wireless
USB Cable
Quick Start Guide

 
Verbatim Europe - www.verbatim-europe.com